Siirry suoraan sisältöön

Spinal Oy on manuaalisen terapian hoitomuotoihin erikoistunut koulutuskeskus.

Suomen manuaaliterapiakeskus Spinal Oy sai alkunsa ajatuksesta kouluttaa terveydenhuoltoalalle haluavia henkilöitä edullisesti ja joustavasti moduulikoulutuksella.

Useiden vuosien hieronta-alalla toimineina kouluttajina, näimme tarpeen uuden ajan koulutus- ja kurssikeskuksen perustamiseksi Seinäjoelle. Jatkuvasti muuttuvalla hyvinvointialalla näimme moduulikoulutuksen sopivan tämän päivän elämänrytmiin. Ajatuksena on, että koulutus- ja kurssikeskuksessa on mahdollista kouluttautua hieronnan ammattilaiseksi tai suorittaa jatkokoulutuksia erilaisten manuaalisten terapioiden erikoisaloihin.

Moduulikoulutukset on räätälöity opiskelijoille mahdollisimman joustavaksi ja edulliseksi suorittaa oman elämäntilanteen mukaan tai vaikkapa työn ohessa monimuoto-opintoina. Moduuli opinnoista on mahdollisuus koostaa omannäköinen koulutuskokonaisuus ja näitä osioita voi suorittaa missä järjestyksessä tahansa. Voit valmentautua näyttötutkintoon, jonka läpäistyäsi saat Koulutetun Hierojan nimikesuojatun ammattinimikkeen tai suorittaa vain yhden moduulin omiin tarpeisiin. Koulutuksia järjestämme arki- ja viikonloppukoulutuksina.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota opiskelijoillemme inspiroivan oppimisympäristön, jossa he voivat kehittää taitojaan ja rakentaa menestyksekästä uraa terveyden- ja hyvinvointialalla. Olipa tavoitteenasi oppia uusia hierontatekniikoita, syventää osaamistasi manuaalisessa terapiassa tai laajentaa yleistä hyvinvointialan osaamistasi, me olemme täällä tukemassa sinua matkallasi”.

Tervetuloa Spinal Manuaaliterapiakeskukseen – missä ammattitaito ja intohimo kohtaavat terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.