Meidän tarina

Tervetuloa tutustumaan hierojakoulutus- ja kurssikeskukseemme! Tarjomme laadukkaita koulutuksia kotihierojaksi, ammattihierojaksi, urheiluhierojaksi, jäsenkorjaajaksi tai vaikkapa manuaaliseen terapiaan erikoistuville.

Koulutuksemme on suunniteltu helposti räätälöitäviksi opiskelijoillemme. Ymmärrämme, että jokaisella opiskelijalla on omat tarpeensa ja tavoitteensa, ja siksi pyrimme tarjoamaan joustavia koulutusratkaisuja. Haluamme varmistaa, että jokainen opiskelija saa tarvitsemansa tiedot ja taidot kehittyäkseen alallaan.

Opettajakuntamme koostuu terveydenhuollon ammattilaisista, joilla on usean vuoden kokemus hieronnan ja erikoishieronnan opettamisesta sekä näyttötutkinnon vastaanottamisesta. Heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa takaavat, että saat parhaan mahdollisen opetuksen ja ohjauksen.

Lisäksi opettajamme ovat toimineet terveydenhuoltoalan yrittäjinä usean vuosikymmenen ajan, mikä antaa heille syvällisen käsityksen alasta ja sen vaatimuksista. Tämä kokemus yhdistettynä opetustyöhön tekee heistä arvokkaita mentoreita, jotka pystyvät jakamaan käytännön tietoa ja oivalluksia opiskelijoidensa kanssa.

Heillä on myös vankka kokemus hoitotyöstä, erityisesti urheilijoiden parissa. Ymmärtäen, miten tärkeää on tarjota laadukasta ja ammattitaitoista hoitoa, joka auttaa palautumisessa ja suorituskyvyn parantamisessa. Tämä tieto ja kokemus näkyy koulutuksissa, jotka painottuvat urheiluhieronnan ja urheiluvammojen hoitoon.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota opiskelijoillemme inspiroivan oppimisympäristön, jossa he voivat kehittää taitojaan ja rakentaa menestyksekästä uraa terveyden- ja hyvinvointialalla. Olipa tavoitteenasi oppia uusia hierontatekniikoita, syventää osaamistasi manuaalisessa terapiassa tai laajentaa yleistä hyvinvointialan osaamistasi, me olemme täällä tukemassa sinua matkallasi”.

Tervetuloa Spinal Manuaaliterapiakeskukseen – missä ammattitaito ja intohimo kohtaavat terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

 

Ammatinharjoittajaksi meille?

Oletko manuaalisen terapian ammattilainen? Haluatko liittyä ammatinharjoittajaksi osaavaan tiimiimme uudessa Spinal -toimipisteessä Seinäjoella? Kartoitamme tällä hetkellä uusien Spinal -toimipisteiden avaamista myös muilla paikkakunnilla. Sinustako uuden toimipisteen veturiksi?  Mikäli kiinnostuit, niin ota meihin rohkesti yhteyttä.

 

Tutustu kouluttajiimme

juha kojonen
fysioterapeutti, manuaalisten tekniikoiden kouluttaja, näyttötutkinnon vastaanottaja

Petri kojonen
fysioterapeutti, manuaalisten tekniikoiden kouluttaja, hierojan erikoisammattitutkinnon opettaja

kimmo pölönen
urheiluhieroja, nuorten yleisurheilumaajoukkueen huoltaja, manuaalisten tekniikoiden kouluttaja

Kari Tuomaala
hypnoterapeutti, psyykkinen valmentaja