Siirry suoraan sisältöön

SPINAL-mentaalivalmentajaksi -koulutus

Mentaalinen urheiluvalmennus voi olla yksilöllistä tai joukkuepohjaista, ja se voi olla olennainen osa-alueita huippu-urheilijan valmistautumista kilpailuihin. Monet ammattilaisurheilijat ja valmentajat hyödyntävät mentaalista valmennusta parantaakseen suorituskykyään ja saavuttaakseen huippusuorituksia urheilussa.

SPINAL-mentaalivalmentajaksi -koulutus on prosessi, jossa saat välineitä auttaaksesi urheilijaa oppimaan ja kehittämään henkisiä taitojaan sekä parantaakseen suoritustaan ja saavuttaakseen tavoitteensa urheilussa.

Tämän tyyppinen valmennus keskittyy urheilijan mielenhallintaan, itsetuntemukseen ja psyykkiseen vahvuuteen. Mentaalivalmennus auttaa urheilijoita käsittelemään stressiä, parantamaan keskittymistä, lisäämään itseluottamusta ja hallitsemaan kilpailutilanteita tehokkaasti.

SPINAL-mentaalivalmentajaksi

Koulutuksen kesto on 16 tuntia. Koulutus tapahtuu lähiopintoina, etäopintoina, sekä verkko-opintoina.

Lähiopetusta voidaan antaa joko päivä- ja/tai iltakouluna esim. ma-to klo. 8-12 tai 16-20, sekä viikonloppu opintoina la-su klo. 9-17 arkikoulutusten aikataulut sovitaan aina ryhmäkohtaisesti.

Mikäli opiskelija sairastuu tai on muuten estynyt suorittamasta jotakin koulutuksen osaa, voi hän jatkaa opintoja myöhemmin järjestettynä ajankohtana.

SPINAL – Mentaalivalmentajaksi -koulutus

Mentaalivalmentajakoulutus sisältää mm. mentaalivalmennuksen perusteita, teoriaa, soveltamista, tutustumista erilaisiin rentoutusmenetelmiin sekä perehdytystä käytännössä mm. rentoutustekniikoihin, syvien rentoutumistilojen saavuttamiseen, hypnoosiin ja niiden käyttöön mentaalivalmennuksessa käytännön harjoituksin. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti koulutetuille hierojille, urheiluhierojille, fysioterapeuteille, jäsenkorjaajille sekä muille manuaalisille käsittelijöille työnsä lisätueksi ja peruskoulutukseksi fysiikkavalmentajille, jotka haluavat laajentaa tietämystään mentaalivalmennuksesta. Koulutus antaa hyvät valmiudet opastaa urheilijaa selviytymään kapasiteettinsa ylärajoilla, nauttimaan urheilusta ja taitoja, joita voi soveltaa myös eri elämän aloilla.  Koulutuksesta jaetaan kurssitodistus.  

Hinta 299,00 € sis.alv