Siirry suoraan sisältöön

Purentahierontakoulutus on erikoistunut koulutus, joka keskittyy purentalihasten, hengityslihasten ja leukanivelen hoitoon. Koulutuksen tavoitteena on antaa terapeuteille tarvittavat taidot auttaa potilaita, joilla on hengitykseen liittyviä ongelmia, purentahäiriöitä tai kipuja leukanivelessä.

Mikäli opiskelijalla ei ole mitään aiempaa kokomusta hieronnasta, suosittelemme tällöin suorittamaan ensin Spinal- hieronnan peruskurssin (moduuli 1). Tällöin purentaelinkoulutuksesta saa paremman hyödyn ja ymmärryksen kokonaisvaltaisesta ihmiskehon toiminnasta.

Purentahierontakoulutus sisältää seuraavat osiot:

  1. Anatominen ja fysiologinen perusta: Koulutuksen alussa opiskelijat oppivat purentalihasten ja leukanivelen anatomian sekä niiden toiminnan. Tämän avulla he voivat ymmärtää paremmin, miten lihakset vaikuttavat toisiinsa ja kuinka ne voivat aiheuttaa kipua tai häiriöitä.
  2. Diagnostiikka: Opiskelijat oppivat tunnistamaan erilaisia ​​purentahäiriöitä ja arvioimaan potilaan tilannetta tutkimalla hänen oireitaan sekä suorittamalla fyysisiä testejä.
  3. Hoitomenetelmät: Koulutus sisältää monia erilaisia ​​hoitomenetelmiä, jotka auttavat lievittämään purentaherkkyyttä tai -kipua. Näitä voivat olla esimerkiksi manuaalinen terapia, lihastoimintaketjujen hoitaminen erilaisilla menetelmillä ja harjoitukset.
  4. Potilasohjaus: Terapeutit oppivat myös antamaan potilaille ohjeita purentahäiriöiden ehkäisemiseksi ja hallitsemiseksi. Tämä voi sisältää esimerkiksi neuvoja purentalihasten rentouttamiseen tai oikeanlaisen purennan ylläpitämiseen.
  5. Koulutuksen jatkaminen: Purentahierontakoulutus ei ole vain yhden kurssin suorittamista, vaan se edellyttää jatkuvaa kouluttautumista ja päivitystä uusimpiin hoitomenetelmiin ja tutkimustuloksiin.

Hinta 299,00 sis.alv