Siirry suoraan sisältöön
[section label=”Banner Image” bg=”824″ bg_overlay=”rgba(0,0,0,.5)” bg_pos=”59% 90%” height=”325px” height__sm=”250px” class=”kurssihero”] [ux_text font_size=”2″ font_size__sm=”1.1″ text_align=”center” text_align__sm=”center” text_color=”rgb(255,255,255)”]

KoulutusmoduuliT

[/ux_text] [/section] [section label=”About Text”] [gap height=”20px” height__sm=”20px” visibility=”hide-for-small”] [row h_align=”center”] [col span=”8″ span__sm=”12″ span__md=”10″ align=”left”] [ux_text text_align__sm=”left”]

SPINAL -hierojakoulutus moduuli opintoina

Koulutus tapahtuu eri koulutusjaksoista koostuvista moduleista. Koulutus tapahtuu lähiopintoina, etäopintoina, sekä verkko-opintoina. Koulutuksemme kuuluvat Kelan opintotuen piiriin.

Modulit on jaettu omaan opetuskokonaisuuteen (opetussisältöön). Jokaisen moduulin vähimmäiskesto on 16 h. Lähiopetusta voidaan antaa joko päivä- ja/tai iltakouluna esim. ma-to tai viikonloppuopintona la-su.

Mikäli opiskelija sairastuu tai on muuten estynyt suorittamasta jotakin koulutusmoduulia, voi hän jatkaa opintoja toisena ajankohtana myöhemmin. Suorittamattoman moduulin voi opiskella myös toisessa Spinal -toimipisteessä.

Voit koostaa koulutusmoduuleista omannäköisesi koulutuskokonaisuuden tai suorittaa moduulin vaikkapa hyvänä kertauskurssina.

Hieronnan peruskoulutusjakson lisäksi voi suorittaa myös lisä- ja erikoiskoulutus jaksoja. Kaikista suoritetuista moduuli-osioista opiskelija saa todistuksen.

 

Hieronnan ammattiin suuntaavat- opinnot (näyttökokeeseen ohjaava koulutus)

Koulutuskokonaisuus pitää sisällään moduulit 1-5. Koulutuksessa ohjataan opiskelija hieronnan ammattitutkinnon näyttökokeen suorittamiseen. Mikäli opiskelija on suortittanut hieronnan ammattitutkinnon, voi hän toimia hierojana itsenäisenä yrittäjänä tai toisen yrityksen palveluksessa sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalla. Terveydenhuollon ammattihenkilö (koulutettu hieroja) on hierontatyössään vapautettu arvonlisäverosta.

 

SPINAL- KOTIHIERONNAN KURSSI          

Moduuli 1. Lähiopetus 16 h.

Oletko kiinnostunut oppimaan hierontaa? Nyt sinulla on mahdollisuus oppia oikeat turvalliset tekniikat kotihierontaan.

Koulutuksessa saat erinomaiset perustiedot ihmiskehon anatomiaan ja toimintaan. Opit ymmärtämään luiden, sekä lihasten sijainnin ja toiminnan osana ihmisen liikkuvuutta. Koulutuksessa opiskellaan fysiologian perusteita ja erilaisten sairauksien huomioonottaminen hieronnassa. Opetellaan turvallisia  hieronnan perustekniikoita eri kehon osille, käytännön harjoitusten kautta.

Kurssin jälkeen sinulla on hyvät edellytykset toteuttaa hierontaa kotioloissa turvallisesti. Saat käsityksen omista kyvyistäsi hierojana ja ehkä kipinän jatkaa opintoja hieronnan ammattilaiseksi. Koulutukseen jaetaan tarvittava opetusmateriaali. Koulutus soveltuu kaikille hieronnasta kiinnostuneille perusterveille henkilöille.

Hinta 235,00 € sis.alv

Seuraa kurssikalenteria ja bongaa nopean varaajan etu!

 

 * * *

Mikäli opiskelija haluaa jatkaa opintoja kehittääkseen hieronta- ja manuaalisen terapian taitojaan, tai kouluttautua terveydenhuollon ammattihenkilöksi, hän voi osallistua tarjoamillemme jatkokursseille itse haluamilleen koulutusmoduuleille.

Moduulit 2-5 suuntaavat ja ohjaavat opiskelijan näyttötutkinnon suorittamiseen. Hieronnan ammattitutkintoon ohjaava koulutus sisältää vähintään 100 h klinikkaharjoittelua, joka suoritetaan koulutuksen järjestäjän toimipisteissä. Tiedustele kotona suoritettavasta työharjoittelusta opettajalta. Jatko-opintojen kurssimateriaalit ja oppikirjat sisältyvät kurssimaksuun. Opiskeluun sisältyy lähiopetusta ja aktiivista itsenäistä opiskelua.

Koulutuskokonaisuus sisältää myös neuvonnan oman yrityksen perustamiseksi. Sisältäen hieronnan ammattitutkinnon perusteisiin kuuluvan liiketoimintasuunnitelman laadinnan.

 

Moduuli 2 (ylävartalo, torso) lähiopetus 16 h.

Koulutuksessa laajennetaan anatomian -ja fysiologian osaamista hierontaopetuksen ohessa yläraajojen ja ylävartalon lihasten osalta. Hieronta- opetuksen lisäksi opetetaan ylävartalon toiminnallista anatomiaa, käsitellään ylävartalon tyypillisimpiä tuki -ja liikuntaelin ongelmia, niiden tutkimista ja hoitamista erilaisten hierontatekniikoiden avulla.

Hinta 298,00 € sis.alv

 

* * *

Moduuli 3 (lantion seutu, alaraajat) lähiopetus 16 h. Koulutuksessa laajennetaan anatomian -ja fysiologian osaamista hieronta opetuksen ohessa lantion ja alaraajojen lihasten osalta. Hieronta opetuksen ohella opetetaan alavartalon toiminnallista anatomiaa, käsitellään alavartalon tyypillisimpiä tuki -ja liikuntaelinongelmia, niiden tutkimista ja hoitamista erilaisten hierontatekniikoiden kautta.

Hinta 298,00 € sis.alv

* * *

Moduuli 4 (näyttötutkintoon valmentaminen) lähiopetus 16 h. Koulutuksessa käydään hierojan ammattitutkinnon näyttötilaisuuteen liittyviä asioita. Kerrataan edellisillä moduleilla käytyjä asioita ja syvennetään anatomian osaamista ja tule ongelmien hoitamista. Tehdään näyttötutkinnon kenraaliharjoitus ja hierojakoulutuksen loppukoe. Sisältäen tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn edistäminen (70 osp) sekä kansansairauksien ennalta ehkäiseminen hieronjan työssä (25 osp).

Hinta 298,00 € sis.alv

* * *

Moduli 5 (Raajanivelen liikkuvuuden edistäminen) lähiopetus 16 h. Koulutetun hierojan koulutus osion viimeinen moduuli. Valmennetaan opiskelija raajanivel- näyttötutkintoon. Koulutus pitää sisällään myös teippaus koulutuksen.

Hinta 298,00 € sis.alv

 

Kaikki näyttötutkinnot hyväksytysti suoritettuaan, valmistuneella hierojalla on mahdollisuus hakeutua työskentelemään SPINAL- koulutuskeskuksemme eri toimipisteisiin hierojayrittäjänä ja myöhemmin mahdollisesti kouluttajana.

 

 

Syventävät lisäkoulutukset

Mikäli opikelija haluaa syventää osaamistaan, voi hän osallistua SPINAL -jatkokoulutuksiin.

 

SPINAL-Urheiluhieroja 24 h.

Urheiluhierojakoulutus on koulutusohjelma, jossa perehdytään urheilijan lihashuoltoon valmennus- ja kilpailukauden aikana. Opiskellaan urheilijan lihashuollon hierontatekniikoita, joka valmentaa opiskelijan toimimaan urheiluhieronnan ammattilaisena.

Hinta 448,00 sis.alv

* * *

SPINAL-Teippauskurssi (kinesioteippaus) 8h.

Kinesioteippauksen peruskoulutus keskittyy kinesioteippauksen perusteisiin ja tarjoaa opiskelijoille vankan perustan teippauksen käytössä. Tässä koulutuksessa opit tunnistamaan kinesioteipin perusominaisuudet ja harjoittelet sen käsittelyä.

Hinta 235,00 sis.alv

* * *

SPINAL- Fascia -koulutus

Fasciakoulutus on koulutusohjelma, joka keskittyy fascian anatomiaan, toimintaan ja sen merkitykseen kehon liikkuvuudessa ja hyvinvoinnissa.

Fascia on sidekudoksesta muodostuva verkosto, joka ympäröi ja tukee kehon rakenteita, kuten lihaksia, luita, niveliä ja sisäelimiä. Fasciakoulutuksessa opiskelijat saavat syvällistä tietoa faskiasta ja sen roolista kehossa. Tämän lisäksi oppivat fascian anatomin ja sen rakenteen eri kehon alueella. He saavat käsityksen fascian monimutkaisesta verkostosta ja sen vuorovaikutuksesta
muiden kehon rakenteiden kanssa. Oppivat käsittelemään fasciaa ja niihin liittyviä lihastoimintaketjuja erilaisilla tekniikoilla.

Hinta 330,00 +  sis.alv

* * *

SPINAL-Purenta -ja hengityslihasten käsittely 16h.

Koulutuksessa käydään läpi purentaelimistöön liittyvää anatomiaa ja biomekaniikkaa, sekä yleisimmät purentaelimistön toimintahäiriöt. Opetellaan puentaelimistöön liittyvien lihasten ja- nivelten  tutkimista, hierontaa ja mobilisoivia tekniikoita. Opit käsittelemään purentalihaksistoa suun sisältä- ja ulkopuolelta ja ohjaamaan erilaisiin purentaelimistön ongelmiin liittyvät terapeuttiset harjoitteet. Tarkastelemme stressin ja älylaitteiden osuutta kehon toimintahäiriöiden, etenkin purentaelimistön ongelmien syntymisessä.

Hinta 330,00 +  sis.alv

Seuraa kurssikalenteria ja bongaa nopean varaajan etu!

[/ux_text] [/col] [col span__sm=”12″ span__md=”10″ margin__sm=”0px 0px -20px 0px” align=”center”] [gap height=”10px” visibility=”hide-for-medium”] [ux_text font_size=”1.75″ line_height=”0.75″ line_height__md=”1.25″]

Kiinnostuitko? 

[/ux_text] [button text=”ilmoittaudu seuraavaan koulutukseen” color=”alert” size=”larger” radius=”99″ expand=”0″ icon=”icon-angle-right” link=”https://www.spinal.fi/koulutus-kalenteri/” visibility=”hide-for-small”] [button text=”ilmoittaudu seuraavaan koulutukseen” color=”alert” padding=”5px 0px 0px 0px” radius=”99″ expand=”true” link=”https://www.spinal.fi/koulutus-kalenteri/” visibility=”show-for-small”] [/col] [/row] [/section] [block id=”ota-yhteytta”]